Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό των αγροτών του Αιγίου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι άγριοι συνεχείς ξυλοδαρμοί των ελαιοπαραγωγών της Αιγιάλειας και η πρωτοφανής βαρβαρότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, επειδή διεκδίκησαν να εισπράξουν την επιδότηση του λαδιού, που εδώ και μήνες έπρεπε να έχουν πάρει, ένα πράγμα δείχνει: Εάν η αγριότητα αυτή εκδηλώνεται 17 μέρες πριν τις εκλογές, είναι κατανοητό τι θα επακολουθήσει μετά τις 7 του Μάρτη.

Το ΚΚΕ έχει ήδη προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό τι θα επακολουθήσει μετά τις 7 του Μάρτη, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ κερδίσουν τις εκλογές: Νέα πιο αντιλαϊκά, πιο σκληρά, πιο βάρβαρα, πιο αντιδραστικά και κατασταλτικά μέτρα.

Το ΚΚΕ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά και όλους εκείνους που υποστηρίζουν την αντιαγροτική πολιτική της ΚΑΠ, που ξεκληρίζει τα μικρομεσαία νοικοκυριά. Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ενισχύσουν αγωνιστικά τη μόνη συνεπή, φερέγγυα και σταθερή δύναμη που είναι το ΚΚΕ, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αγροτών, της εργατικής τάξης, των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων, των νέων και των γυναικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ