Τρίτη 9 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Τιμωρία...«Καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σαφή τιμωρία για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί το αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών. Τιμωρία πριν απ' όλα για τα σοβαρά λάθη που έγιναν την τετραετία που πέρασε, για το Ασφαλιστικό, τους αγρότες, την ακρίβεια, την μπερδεμένη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την καθημερινότητα, λάθη δηλαδή που λειτούργησαν σωρευτικά και αποξένωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον κορμό των παραδοσιακών του ψηφοφόρων, από τους λιγότερο προνομιούχους που μετά την ένταξη στην ΟΝΕ προσδοκούσαν μια πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης» (Από το άρθρο των ΝΕΩΝ).

Θέμα κόπωσης...«Εκμεταλλεύθηκε αυτό το κλίμα "κόπωσης" η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πρόβαλε με συνθήματα την καθεστωτική αντίληψη τής επί τόσο χρόνο άσκησης της εξουσίας από το ίδιο κόμμα και έπαιξε το χαρτί της πολιτικής αλλαγής με μετριοπάθεια και ήπιους προεκλογικούς τόνους για να μη φοβίσει και να μη θυμίσει το δεξιό έως ακροδεξιό παρελθόν της συντηρητικής παράταξης» (Από το άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

Και με τους δύο: «Και φυσικά σ' αυτή τη νέα πολιτική πραγματικότητα το "Εθνος" θα παρακολουθεί και θα κρίνει αντικειμενικά αλλά και αυστηρά το νέο κυβερνητικό έργο και παράλληλα θα στηρίζει και θα ενισχύει την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου ν' ανασυγκροτήσει τη δημοκρατική παράταξη» (Από το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ).

Αλλαγή σκυτάλης...«Και να θυμούνται όλοι ότι η χθεσινή ημέρα δεν ήταν ο τερματισμός ενός αγώνα δρόμου, αλλά αλλαγή σκυτάλης. Διότι ο αγώνας συνεχίζεται» (Στ. Ψυχάρης - ΒΗΜΑ).

Συντήρηση...«Ο ελληνικός λαός δεν έγινε συντηρητικός. Το ΠΑΣΟΚ έγινε συντηρητικό. Εκείνοι που έσπρωξαν με την πολιτική τους τον λαό στη συντηρητική παράταξη, έστω και ως τιμωρό, θα ωφελούσαν αν σιωπούσαν παρά βρίζοντας τον λαό» (Γ. Σ. Παπαδόπουλος - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ