Σάββατο 13 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικές προσκλήσεις

Ο Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός
Ξεκίνησαν χτες τις εμφανίσεις τους στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι, τηλ. 210.2610.438), ο Παντελής Θαλασσινός και το φωνητικό σχήμα «Τρίφωνο». Η μελωδική «συγκατοίκηση» του ταλαντούχου τραγουδοποιού με τους τρεις αξιόλογους τραγουδιστές, Νίκο Κουρουπάκη, Δημήτρη Υφαντή και Ερωφίλη, που απαρτίζουν το «Τρίφωνο», θα επαναληφθεί στις 19, 20 και 26-27/3 (10.30 μ.μ.). Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει την αγάπη τους για την αληθινή μουσική δημιουργία και την κοινή αισθητική τους προσέγγιση. Ενα πρόγραμμα που δεν περιορίζεται στις τελευταίες δισκογραφικές δουλιές του τραγουδοποιού και του φωνητικού τρίο, αλλά που με μεράκι, γνώση και αγάπη αγκαλιάζει το καλό ελληνικό τραγούδι.

  • Το Αιολικό Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Καισαριανής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Μουσικές Δευτέρες», διοργανώνει τη Δευτέρα (9 μ.μ.) στο πάρκο Αϊ- Γιάννη («Ξύλινα»), συναυλία με το συγκρότημα «Οκτάβα». Το χανιώτικο συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια από την κρητική παράδοση, αλλά και νέες τους δημιουργίες.
  • Στις 19 Μάρτη (9 μ.μ.), στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Διεύθυνση Ορχήστρας: Μίκης Μιχαηλίδης. Σολίστ: Ε. Λάππας, (βιολί), Β. Δάβαρης (βιολοντσέλο), Χρ. Γρίμπας (βιολοντσέλο) Ζ. Στέπιτς (βιολοντσέλο). Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ