Τετάρτη 17 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΑΜΕ ταξικά!

Υιοθετώντας το ταξικό διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Λάρισας (ΕΚΝΛ) αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τετάρτη 31 Μάρτη, καλώντας σε άμεση δραστηριοποίηση τα εργατικά σωματεία και τα συνδικάτα της δύναμής του για την επιτυχία της. Οπως υπογραμμίστηκε στη συνεδρίαση, στις μέρες που απομένουν μέχρι την απεργία, για την καλύτερη οργάνωσή της δεν πρέπει να πάει ούτε στιγμή χαμένη. Σ' αυτήν την κατεύθυνση αποφασίστηκε πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ενημέρωσης σε όλους τους χώρους δουλιάς, καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τους. Επίσης, τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσουν οι διοικήσεις των σωματείων, θα γίνουν γενικές συνελεύσεις εργαζομένων για να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση, καθώς και μια σειρά άλλες δραστηριότητες.

Πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων σε εργασιακούς χώρους, που θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια συνδικαλιστών ενόψει της απεργίας στις 31 Μάρτη, αποφάσισε σε συνεδρίασή της και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα, η οποία τη μέρα της απεργιακής κινητοποίησης καλεί τους εργαζόμενους του νομού σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία προς το Εργατικό Κέντρο, όπου θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση. Χτες το βράδυ, συνεδρίασε και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Καρδίτσα, προκειμένου να πάρει ανάλογες αποφάσεις.

Στο Βόλο, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη σωματεία και συνδικαλιστές, αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο για την καλύτερη οργάνωση της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ