Πέμπτη 18 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΤΡΑ
Ολοταχώς για την απεργία

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα μπαίνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Πάτρα, με στόχο την ημέρα της απεργίας στις 31 Μάρτη να μην «κουνιέται φύλλο» και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της πόλης να δώσουν δυναμικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση.

Αυτό, άλλωστε, ήταν και το κεντρικό σύνθημα που απηύθυναν οι συνδικαλιστές του ταξικού πόλου στη σύσκεψη που οργάνωσε η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ χτες βράδυ, με τη συμμετοχή πολλών συνδικαλιστών και εκπροσώπων σωματείων, απέναντι στην αντεργατική πολιτική που συνεχίζει η νέα κυβέρνηση της ΝΔ, βαδίζοντας στα χνάρια της προηγούμενης του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες, οι ταξικές δυνάμεις της Πάτρας θα ξεκινήσουν τη μάχη της ενημέρωσης, για την καλύτερη επιτυχία της απεργίας, με εξορμήσεις σε εργοστάσια, γιαπιά και άλλους χώρους δουλιάς, συνεδριάσεις ΔΣ και γενικές συνελεύσεις εργατικών σωματείων.

Κοινός τόπος στις παρεμβάσεις των συνδικαλιστών που ακολούθησαν ήταν η ανάγκη ανάπτυξης της ταξικής πάλης απέναντι στην επίθεση που ετοιμάζει η νέα κυβέρνηση ενάντια στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ