Παρασκευή 2 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Παράταση μέχρι τις 15 Απρίλη

Παράταση 15 ημερών (μέχρι και τις 15 Απρίλη 2004) έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος των φοιτητών. Το επίδομα των 1.000 ευρώ πληρώνεται αυθημερόν από τις Εφορίες στους φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλη πόλη από αυτήν της κύριας κατοικίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, δικαιούχοι του στεγαστικού επιδόματος είναι όσοι συμπληρώνουν όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.
  • Να αποδεικνύεται η επιτυχία του φοιτητή στα μισά τουλάχιστον μαθήματα του προηγούμενου έτους, ή των αντίστοιχων δύο εξαμήνων. Η συγκεκριμένη προϋπόθεση δεν ισχύει για τους πρωτοετείς.
  • Οι γονείς του φοιτητή ή ο ίδιος να μην είναι ιδιοκτήτες σπιτιών που αθροιστικά ξεπερνούν τα 200 τ.μ. Από το συγκεκριμένο εξαιρούνται οι κατοικίες που βρίσκονται σε δήμο ή κοινότητα με πληθυσμό κάτω από 3.000 κατοίκους.

Τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται στην Εφορία είναι: Ειδική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, η οποία διατίθεται στις Εφορίες. Επίσης πιστοποιητικό της Σχολής και μισθωτήριο συμβόλαιο της κατοικίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ