Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εξορμήσεις ενημέρωσης για την ΚΑΠ

Εξορμήσεις στα χωριά, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις κι άλλες πρωτοβουλίες ξεκινούν οι Κομματικές Οργανώσεις Θεσσαλίας του ΚΚΕ, με στόχο την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της περιοχής για τον αντιαγροτικό χαρακτήρα των μέτρων της ενδιάμεσης αναθεώρησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ. Στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης των ΚΟ του ΚΚΕ και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, γίνεται συζήτηση για τις τραγικές συνέπειες που θα επιφέρει η εφαρμογή των μέτρων σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών, αλλά και των άλλων λαϊκών στρωμάτων και γενικότερα της υπαίθρου. Αναδεικνύονται οι τεράστιες ευθύνες που φέρουν, για τη δεινή κατάσταση της μικρομεσαίας αγροτιάς που θα χειροτερέψει, η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλοι όσοι στηρίζουν την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, όπως ο ΣΥΝ. Και καταδεικνύεται ο δρόμος του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, προβάλλοντας την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας προς όφελος των μικρομεσαίων αγροτών με βασικό μοχλό τον παραγωγικό συνεταιρισμό. Επισημαίνεται, δε, ιδιαίτερα η ευκαιρία και η δυνατότητα που έχουν οι αγρότες στις ερχόμενες ευρωεκλογές να καταδικάσουν τα κόμματα που ευθύνονται για τα πολλά και οξυμένα προβλήματά τους και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, δίνοντας δύναμη στους αγώνες τους.

Στη Λάρισα, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του ΚΚΕ σήμερα στις 11 π.μ. η ΝΕ του Κόμματος θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της σχετικά με την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ, ενώ προγραμματίζει μεγάλη εκδήλωση για τα μέσα Μάη, περιοδείες και εξορμήσεις σε χωριά του νομού.

Στην Καρδίτσα, σήμερα στις 8 μ.μ. θα γίνουν συγκεντρώσεις στη Σέκλιζα με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, στο Μελισσοχώρι και στην Κρανιά. Συγκεντρώσεις θα γίνουν, επίσης, αύριο στο Φανάρι και τη Δευτέρα στα Καλογριανά, στο Παλιούρι, στο Καππαδοκικό και στο Κέδρος. Μεγάλη εκδήλωση για την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ θα γίνει στα μέσα Μάη και στην Καρδίτσα.

Στα Τρίκαλα, σήμερα στη 1 το μεσημέρι, η ΝΕ του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ πραγματοποιούνται περιοδείες και συγκεντρώσεις στα χωριά του νομού.

  • Συγκέντρωση για τις επιπτώσεις της ενδιάμεσης αναθεώρησης της ΚΑΠ διοργανώνει σήμερα και η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, στις 8 μ.μ. στον Παλαιόπυργο Τρικάλων, στην αίθουσα του δημαρχείου, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ