Πέμπτη 13 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ
«Σπάει» το εμπάργκο

Εκκληση για συμβολικό σπάσιμο του εμπάργκο, στην πράξη, που έχουν επιβάλει οι ιμπεριαλιστές σε βάρος του περήφανου και ανυπόταχτου λαού της Κούβας, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στους εκατοντάδες συναγωνιστές, που δήλωσαν συμμετοχή στο Καραβάνι Αλληλεγγύης στο Νησί της Επανάστασης. Ηδη, ο κατάλογος των Ελλήνων εργατών και υπαλλήλων που θα συμμετέχουν στο Καραβάνι έκλεισε.

Ετσι, λοιπόν, για το συμβολικό σπάσιμο του εμπάργκο, η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ο καθένας μαζί του, στις αποσκευές του ένα κουτί στυλό και μια δωδεκάδα σχολικών τετραδίων για να παραδοθούν στους μαθητές της Κούβας.

Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ κάνει γνωστό ότι σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και συνδικαλιστές, που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, μπορούν να στείλουν έγκαιρα στα γραφεία του ΠΑΜΕ συσκευασμένα καινούρια στιλό και καινούρια σχολικά τετράδια. Τα υλικά αυτά θα τα πάρει μαζί της η αποστολή και θα τα παραδώσει στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Κούβας, για να γίνουν ειρηνικά όπλα στα χέρια των παιδιών, των μαθητών και των σπουδαστών στο Νησί της Επανάστασης.

Τώρα, προχωρά η υλικοτεχνική προετοιμασία, έτσι ώστε η σοβαρή αυτή αποστολή να κινηθεί στο ύψος ανάλογων αποστολών που έχει οργανώσει το ΠΑΜΕ, όπως στη Γενεύη, στη Γένοβα, στη Φλωρεντία, στις Βρυξέλλες και αλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ