Πέμπτη 1 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ
Από σήμερα οι αιτήσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος επιδότησης ενοικίου για το 2004 για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ανακοινώθηκαν χτες με κοινή υπουργική απόφαση. Η κυβέρνηση της ΝΔ, στην ίδια λογική με την προηγούμενη κυβέρνηση, αξιοποιεί τον ΟΕΚ για να παρουσιάσει δήθεν «κοινωνικό» έργο, χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή στον Οργανισμό, αφού τα έσοδά του προέρχονται από τις εισφορές και μόνο των εργαζομένων! Το δε μέτρο της επιδότησης του ενοικίου δεν απαντά σε καμία περίπτωση στο δικαίωμα των εργαζομένων στη δική τους κατοικία.

Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα έντυπα αιτήσεων και να τα καταθέτουν κατά το διάστημα από 1η Ιούλη μέχρι και 31 Δεκέμβρη 2004 στα κατά τόπους γραφεία του ΟΕΚ και στα Τμήματα Κοινωνικής Επιθεώρησης.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν: Τα μεμονωμένα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 60 ετών ή ζευγάρια που ο ένας τουλάχιστον σύζυγος είναι 60 ετών και πάνω. Τα νέα ζευγάρια που τέλεσαν το γάμο τους τα τελευταία 2 ημερολογιακά έτη, μέχρι την υποβολή της αίτησης και κανείς από τους δυο δεν υπερβαίνει το 35ο έτος ηλικίας και που το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα έτους 2004 (χρήση 2003) δεν υπερβαίνει τα 9.900 ευρώ. Ολοι οι δικαιούχοι που το ετήσιο καθαρό οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ (το όριο εισοδήματος προσαυξάνεται κατά 1.600 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ