Τρίτη 27 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Πριμοδοτούν το μεγάλο κεφάλαιο»

«Η αποκάλυψη του "Ρ" για το ενδεχόμενο ξεπούλημα χώρων ή τμημάτων αθλητικών εγκαταστάσεων, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, είναι συνέχεια της πολιτικής που νομοθέτησε το ΠΑΣΟΚ και έρχεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι συνέχεια της πριμοδότησης του μεγάλου κεφαλαίου και στον τομέα των κατασκευών, που συναγωνίζονται εδώ και δεκαετίες, ποιος θα το υπηρετήσει καλύτερα από τα δύο μεγάλα κόμματα».

Αυτό τονίζει ο Νίκος Στεφανίδης, επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) Ανατολικής Αττικής. «Η πολιτική αυτή, συνεχίζει, έχει να κάνει με την αρπαγή της γης, δημόσιας ή μικροϊδιοκτητών, από το συγκεκριμένο αρχικό κράτος για να την παραδώσει σαν προίκα σε νέα και παλιά τζάκια, που μετά την ολοκλήρωση των λεγόμενων μεγάλων έργων θα περάσουν και σε νέες οικονομικές δραστηριότητες. Η κυβέρνηση για να υλοποιήσει αυτή την κατεύθυνση σκοπεύει να μεταχειριστεί την αμαρτωλή εταιρία, όπως έλεγε, ΕΤΑ ΑΕ και Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ.

Η ΝΑΣ καλεί τους κατοίκους της περιοχής, να αγωνιστούν ώστε οι εγκαταστάσεις του Σχινιά, στο Μαρκόπουλο, στο Ολυμπιακό Χωριό κ.ά. να εξυπηρετήσουν τα λαϊκά στρώματα της Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ