Τρίτη 17 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΗΝΑ 2004
ΜΑΡΙΟ ΣΕΖΑΡ ΜΕΣΑ
«Ξανά πρώτος»

Από το προολυμπιακό της Αθήνας

Sportidea

Από το προολυμπιακό της Αθήνας
Συγκαταλέχτηκε ανάμεσα στους 10 κορυφαίους αθλητές της Κούβας για το 1999. Εξελέγη ο καλύτερος μποξέρ της Κούβας για το 1999. Του απονεμήθηκε το Κύπελλο Rusell για τον καλύτερο μποξέρ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2001. Το 2003 πήρε τον τίτλο «Αθλητική Προσωπικότητα της χρονιάς στην Κούβα».

Ο 33χρονος πυγμάχος Μάριο Σεζάρ Μέσα ήρθε στην Αθήνα, με σκοπό να επαναλάβει το θρίαμβο του Σίδνεϊ. Να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των 60 κιλών. Δηλώνει ότι έχει σκοπό να αποσυρθεί μετά την Ολυμπιάδα του 2004. «Μετά το 2004 δεν πρόκειται να ρίξω ούτε μια μπουνιά», λέει. «Θα παραιτηθώ. Θέλω να κρεμάσω τα γάντια μου ενώ είμαι ακόμα στην κορυφή, αφού φυσικά θα έχω κερδίσει το δεύτερο στη σειρά Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο».

Ο Μ. Σ. Μέσα λέει στο «Ρ» πως θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του Σίδνεϊ. «Είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός. Θα προσπαθήσω όμως να πάρω το χρυσό». Οσον αφορά το πού θα αφιερώσει εκείνος και οι υπόλοιποι αθλητές της Κούβας τις νίκες τους; «Τις νίκες μας θα τις αφιερώσουμε στον κουβανικό λαό και τον ελληνικό λαό που μας υποστήριξε και στο προολυμπιακό τουρνουά πριν μερικούς μήνες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ