Σάββατο 28 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαχνός της ΕΕΔΥΕ

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ μετά την απόφαση που πήρε για έκδοση και διακίνηση λαχνού προκειμένου να στηρίξει τις οικονομικές ανάγκες του φιλειρηνικού κινήματος, επανέρχεται να υπενθυμίσει ότι η τελική ημερομηνία κλήρωσης, μετά την τελευταία μετάθεσή της, είναι στις 5 Οκτώβρη 2004 και τυχερός θα είναι ο κάτοχος του λαχνού που ο αριθμός του θα συμπίπτει με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται από το Μάρτη του 2004 κορυφώνεται το διάστημα αυτό. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση του λίγου χρόνου που απέμεινε μέχρι την κλήρωση του τυχερού αριθμού για το CITROEN SAXO 1.1 LT ώστε να φτάσουν ακόμα περισσότεροι λαχνοί, σε ακόμα περισσότερους φίλους της ειρήνης.

Για να είναι επιτυχής η προσπάθειά μας χρειάζεται η συμβολή όλων μας. Οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης θα πρέπει να απευθυνθούν όσο γίνεται πλατύτερα στον ελληνικό λαό, στη νεολαία, στους εργαζόμενους καλώντας τους να στηρίξουν και να συμβάλλουν με την οικονομική συνδρομή τους το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ