Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Να ενταθούν οι προσπάθειες

Την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες, για να πιαστούν οι στόχοι της οικονομικής εξόρμησης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που φτάνουν στην Εκτελεστική Γραμματεία. Ταυτόχρονα, η πορεία της οικονομικής εξόρμησης - που έχει τη μορφή της λαχειοφόρου αγοράς - δείχνει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του ταξικού πόλου, να στεφθεί με επιτυχία.

Ηδη, μια σειρά από Τοπικές Γραμματείες έχουν καλύψει τα πλάνα τους, ενώ άλλες βρίσκονται κοντά στην κάλυψή τους. Το 100% του πλάνου τους έχουν καλύψει οι Τοπικές Γραμματείες Αργολίδας, Κεφαλονιάς, Κορινθίας, Ηλείας και Θήβας. Από 80% - 90% έχουν καλύψει το πλάνο τους οι τοπικές γραμματείες σε Λακωνία, Αχαΐα και Εβρου. Από 60% - 80% κυμαίνεται η κάλυψη της οικονομικής εξόρμησης στις τοπικές γραμματείες Αρκαδίας, Ηρακλείου, Αγρινίου, Αρτας, Γρεβενών, Κιλκίς, Μεσσηνίας, Σερρών, Ξάνθης, Ροδόπης, Λιβαδειάς. Με χαμηλότερα ποσοστά κάλυψης των στόχων τους ακολουθούν οι υπόλοιπες τοπικές γραμματείες.

Η εμπειρία που φτάνει από τη μέχρι τώρα πορεία της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ, δείχνει ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων. Στα χέρια των στελεχών και των φίλων του ΠΑΜΕ, είναι, αυτό το κάλεσμα να εκφραστεί συγκεκριμένα. Γιατί, όπως έχει υπογραμμιστεί, η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, είναι όχι μόνο αναγκαία, αλλά και αποτελεί βασική προϋπόθεση για να ενισχύσει την πάλη του ενάντια στο κεφάλαιο και στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ