Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Φθάνουν αύριο στην Ακρόπολη

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της Αθήνας να πάρουν μέρος στην αυριανή εκδήλωση των ποδηλατών και τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η εκδήλωση υποδοχής θα γίνει κάτω από την Ακρόπολη, στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 6 το απόγευμα. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η Γραμματεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) προς τις Επιτροπές Ειρήνης του Λεκανοπεδίου.

Η εκδήλωση της Αθήνας είναι ένας σταθμός στον Ποδηλατικό Γύρο Ειρήνης (Peace Cycle 2004), στον οποίο συμμετέχουν 30 ποδηλάτες από 10 χώρες, με σκοπό την υποστήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και την καταδίκη του Ισραήλ και των Αμερικανών ιμπεριαλιστών. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Λονδίνο και, διά μέσου Γαλλίας, Ελβετίας, Ιταλίας, βρίσκονται στην Ελλάδα. Πρώτος σταθμός τους στη χώρα μας ήταν η Ηγουμενίτσα, ακολούθησαν Αρτα, Μεσολόγγι, Ιτέα.

Σήμερα οι ποδηλάτες φθάνουν στη Θήβα, όπου η Γραμματεία Βοιωτίας οργανώνει εκδήλωση υποδοχής τους στην πλατεία της πόλης, στις 8 μ.μ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τους ποδηλάτες, τους Παλαιστίνιους και τη Γραμματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ