Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Καταδικάζει τους προβοκατόρικους μηχανισμούς

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος της Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος το περιστατικό που τις τελευταίες μέρες προβάλλεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η Μαρία Θεοδώρου, συμβασιούχος εργαζόμενη - με ασφαλιστικά μέτρα - στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΤΕΟΠΑΝ της Νίκαιας, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και κλοπής από «ανθρώπους του δημάρχου». Χτες, με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή κατήγγειλε τα γεγονότα αλλά και κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να σπιλώσει το ήθος της δημοτικής αρχής και του δημάρχου που είναι γνωστό στην πόλη.

Η διοίκηση του δήμου, αναφέρει η ανακοίνωση, έχει δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στην κ. Θεοδώρου η οποία μετά από απεργία πείνας που είχε πραγματοποιήσει νοσηλεύτηκε και στάθηκε αρωγός της και επισημαίνει:

«Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια βίας και τρομοκρατίας. Το παραπάνω είναι το δεύτερο γεγονός σε διάστημα λίγων ημερών που προκαλεί ερωτηματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί και για την ταυτότητα των εμπνευστών του. Πριν λίγες μέρες είχαν προηγηθεί υλικές καταστροφές στα γραφεία του συνδυασμού του πρώην δημάρχου Βασίλη Τράπαλη στη Νίκαια. Αυτά τα γεγονότα είναι αποτέλεσμα κινήσεων ανθρώπων που κύριο μέλημά τους είναι να στήνουν "πολλαπλούς προβοκατόρικους μηχανισμούς" έξω από κάθε νομιμότητα. Η αλήθεια είναι ότι με αγωνία περιμένουμε την επόμενη κίνησή τους. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση συντηρείται από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένους δημοσιογράφους οι οποίοι με ψεύδη χτίζουν καριέρα και ανεβάζουν την ακροαματικότητα και τις πωλήσεις τους».

Η δημοτική αρχή της Νίκαιας, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι αποφασισμένη να δράσει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια των γεγονότων και αυτό το οφείλει στους δημότες της που χρόνια τώρα έχουν αποδείξει πως μπορούν και απομονώνουν τους προβοκάτορες που βρίσκουν πεδίο δράσης όταν η πόλη προχωρά μπροστά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ