Τρίτη 19 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Σήμερα η σύσκεψη στην Αθήνα

Για τον προγραμματισμό δράσης το επόμενο τρίμηνο

Μεγάλη ανοιχτή σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών διοργανώνει, σήμερα το απόγευμα στις 6.30 στην Αθήνα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η σύσκεψη γίνεται στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος).

Στη σύσκεψη, τα στελέχη του ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστές θα εστιάσουν την προσοχή τους στα βασικά μέτωπα πάλης που ανοίγουν οι ταξικές δυνάμεις το επόμενο τρίμηνο και θα συζητήσουν για την προετοιμασία της συγκέντρωσης διεθνιστικής αλληλεγγύης, που προγραμματίζει το ΠΑΜΕ για την Κυριακή 31 Οκτώβρη.

Ακρίβεια, ανεργία, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων θα βρεθούν στο κέντρο της καθημερινής δράσης των ταξικών δυνάμεων. Ενώ μέσα από την κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού η κυβέρνηση επιχειρεί νέα επίθεση αφαίμαξης στο λαϊκό εισόδημα, το ΠΑΜΕ ανεβάζει τους ρυθμούς της δράσης του, οργανώνει την πάλη του γύρω από το ταξικό πλαίσιο διεκδικήσεων που προβάλλει.

Ταυτόχρονα συνεχίζει την πλούσια διεθνιστική του δράση. Την Κυριακή 31 Οκτώβρη, η Εκτελεστική Γραμματεία διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση διεθνιστικής αλληλεγγύης για τους λαούς της Παλαιστίνης, της Κούβας, της Β. Κορέας. Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι ο γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Κούβας Πέντρο Ρος, ενώ θα παραβρεθούν και συνδικαλιστικοί ηγέτες από 31 χώρες του κόσμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ