Σάββατο 23 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΟΙΚΟΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Εγκατέλειψαν στην τύχη του Θαλάσσιο Πάρκο

Θυμάστε με πόσα ταρατατζούμ οι πασοκικοί διαμορφωτές γνώμης παρουσίασαν τη λειτουργία του Θαλάσσιου Πάρκου στη Ζάκυνθο πριν από χρόνια; Το εγκατέλειψαν κι αυτό στην τύχη του, τους τελευταίους μήνες πριν από την κατάρρευσή τους. Ισως γιατί έπρεπε να κλείσουν άλλες «τρύπες», όπως λ.χ. την Ολυμπιάδα, τις μίζες στα εξοπλιστικά, τις υπερκοστολογήσεις των «δικών» του εργολάβων και τόσα άλλα. Φορείς του νησιού και πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται για κυρώσεις. Μα τόσο χουβαρντάδες ήταν αυτοί οι «σοσιαλιστές» και τα ακουμπούσαν στους δικαστικούς κλητήρες των κουτόφραγκων; Θυμηθείτε τις υποθέσεις με το κτηματολόγιο, τον Κουρουπητό και τόσες άλλες. Οσο για τη μη αντίδραση του νυν νεοδημοκράτη υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, ίσως είναι ευεξήγητη από τα προβλήματα ακοής του!

ΟΙΚΟΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
Εκαναν τη νύχτα - μέρα

Συνήθως ο υπόκοσμος κάνει τις «δουλιές» τη νύχτα. Οπως φαίνεται έπεσε πολύ δουλιά και δεν προλαβαίνουν. Ετσι χτύπησαν μέρα μεσημέρι το γνωστό δημοσιογράφο Φ. Συρίγο, επειδή έβγαλε στη φόρα τη δυσοσμία του επαγγελματικού αθλητισμού. Εκτός, όμως τους φυσικούς αυτουργούς υπάρχουν και οι ηθικοί. Θα αναζητηθούν;

Αυτό κι αν είναι είδηση

Η ΑΕΚΑ (ξέρετε ο Μπίστης και καμιά δεκαριά άλλοι φίλοι του) βροντοφώναξαν το μεγάλο ΝΑΙ και προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια κανάλια που «έπνιξαν» το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ΚΚΕ, έπαιξαν την είσοδο των ΑΕΚτζήδων δεύτερη είδηση! Δεν απάντησαν όμως, στην ερώτηση που ακούστηκε από πολλούς: «καλά αυτοί όλοι ΠΑΣΟΚ δεν ήταν;».

ΚΑΙ ΟΙΚΟΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Καλημέρα κυρά-Γη, τ. 110

Η διμηνιαία εφημερίδα της Οικολογικής Κίνησης Δράμας με πλούσιο όπως πάντα υλικό. Στο φύλλο που κυκλοφορεί, μπορούμε να διαβάσουμε για τα προβλήματα στη μεταφορά του ρεύματος, τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Νέστο, τις θέσεις της Οργάνωσης για τη χάραξη πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και τη Λίμνη Κορώνεια. Ακόμα οι μικροί αναγνώστες μπορούν να απολαύσουν ένα διήγημα για παιδιά με τίτλο «Ο κυρ Αντώνης και το κουτσό σπουργίτι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ