Σάββατο 30 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΚΕΒΕ
Συνδιασκέψεις σε Αθήνα - Πειραιά

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα οι συνδιασκέψεις της ΔΗΚΕΒΕ από τις οποίες θα σταλούν αντιπρόσωποι στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της παράταξης στις 6 και 7 του Νοέμβρη. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες πραγματοποιούνται οι συνδιασκέψεις κρίνονται κρίσιμες καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει την εχθρική πολιτική ενάντια στους μικρούς ΕΒΕ και οι πολυεθνικές εταιρίες πιέζουν αφόρητα στη μεταποίηση και στο εμπόριο, με τα νέα πολυκαταστήματα να αφαιρούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τους «μικρούς».

Η ΔΗΚΕΒΕ Πειραιά καλεί όλα τα μέλη του κλάδου να πάρουν μέρος στην Παμπειραϊκή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιεί τη Δευτέρα 1 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111). Στη συνδιάσκεψη θα αναπτυχθεί διάλογος και προβληματισμός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 3 του Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθεί και η Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη της ΔΗΚΕΒΕ, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της Ενωσης Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, Σωκράτους 23, στον 4ο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ