Σάββατο 30 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΔΩΔΩΝΗ»
«Δυσφορεί» ακόμα και η ΠΑΣΕΓΕΣ

Την «έντονη δυσφορία» της για την «επαναφορά σεναρίων ιδιωτικοποίησης της "ΔΩΔΩΝΗΣ"» εκφράζει ξαφνικά και αφού οι σχετικές μεθοδεύσεις κλιμακώνονται εδώ και τόσο καιρό η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, σε μία προσπάθεια προφανώς να δημιουργήσει εντυπώσεις πως τώρα αντιδρά σε ένα εγχείρημα που είχε στηρίξει επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή η τοπική οργάνωση Αρτας της ΝΔ με ανακοίνωση τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της πώλησης των μετοχών των Ενώσεων της «ΔΩΔΩΝΗΣ» στην ΑΤΕ, σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ηπείρου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ κατέληξε σε απόφαση, σύμφωνα με την οποία υποστηρίζει πως τάσσεται εναντίον κάθε προσπάθειας αλλαγής του συνεταιριστικού χαρακτήρα της επιχείρησης, θεωρεί αντίθετη προς το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον των παραγωγών την ιδιωτικοποίηση μιας υγιούς και αναπτυσσόμενης συνεταιριστικής επιχείρησης, εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των γεωργών και κτηνοτρόφων της Ηπείρου. Για το λόγο αυτό συγκαλεί ΔΣ στα Γιάννενα στις 14 Νοέμβρη 2004, ενώ καλεί την ΑΤΕ να κάνει πράξη τις αποφάσεις και τις καταστατικές δεσμεύσεις της και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της «ΔΩΔΩΝΗΣ» σύμφωνα με τις προτάσεις των αγροτικών και συνεταιριστικών φορέων της Ηπείρου.

Η οργάνωση Αρτας της ΝΔ στη σχετική ανακοίνωση διαστρεβλώνει σκόπιμα την αντικειμενική πραγματικότητα, κάνοντας λόγο για πλείστα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η εταιρία, ενώ υποστηρίζει ότι μέσω του ξεπουλήματος των μετοχών... δεν ιδιωτικοποιείται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ