Παρασκευή 5 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΟΤΕΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τους «έκαψε» το χαλάζι

Τη λήψη μέτρων ζητά το ΚΚΕ με Ερώτηση στη Βουλή

Την άμεση κάλυψη των ζημιών που υπέστησαν αγροτικές καλλιέργειες στους νομούς Καρδίτσας και Λάρισας, από το χαλάζι που έπεσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ ΓιάννηςΠατάκης και ΑντώνηςΣκυλλάκος, με δύο Ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Γεωργίας.

Ζημιές, όπως επισημαίνουν οι βουλευτές του Κόμματος, υπέστησαν αγροτικές καλλιέργειες στα χωριά Ανώγι, Αμπελο, ΑγίαΠαρασκευή και Καρποχώρι του Δ ήμουΣοφάδων, καθώς και στις περιοχές Καλλιφωνίου, Ζαϊμίου και Ξυνονερίου του νομούΚαρδίτσας. Επίσης, μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν σε αγροτικές καλλιέργειες με καπνό, βαμβάκι, ζαχαρότευτλα, βιομηχανική τομάτα κ.ά. στο Δ ήμοΠοταμιάς, κύρια στο ΜεγάλοΕλευθεροχώρι, καθώς και στους Δ ήμουςΣαρανταπόρου, Φαρσάλων και Κραννώνος.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν από τον υπουργό Γεωργίας να επισκεφθούν άμεσα τις χαλαζόπληκτες περιοχές κλιμάκια του ΕΛΓΑ για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Να καλυφθούν πλήρως οι ζημιές και όπου ενδείκνυται και είναι δυνατή η επανασπορά να καλυφθεί το σύνολο των εξόδων της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ