Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Αναγκαία η λειτουργία Διεύθυνσης Υγειονομικού

Ερώτηση του ΚΚΕ

Την αναγκαιότητα λειτουργίας Διεύθυνσης Υγειονομικού στο Λιμενικό Σώμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του, έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντ. Σκυλλάκος, Ε. Παντελάκη και Γ. Πατσιλινάκος με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Κεφαλογιάννη.

«Παρά τις προσλήψεις νοσηλευτών, φυσιοθεραπευτών και άλλου προσωπικού και παρά τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες της ηγεσίας της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Λιμενικού Σώματος, υπάρχουν προβλήματα καλύτερης αξιοποίησης όλου του προσωπικού (γιατρών κλπ.) και γενικότερα μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας της Υπηρεσίας προς όφελος των ασφαλισμένων του Λιμενικού Σώματος», επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Πέρα από τη λύση επιμέρους προβλημάτων (κάλυψη των κενών σε ειδικότητες γιατρών, ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό κ.ά.) -υπογραμμίζουν - είναι επιβεβλημένη η λειτουργία Διεύθυνσης Υγειονομικού όπως συμβαίνει με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. «Η Υγειονομική Διεύθυνση θα μπορεί έτσι να έχει συνολικότερη εικόνα, να προγραμματίζει, να ελέγχει καλύτερα την υπηρεσία. Θα μπορεί να εισηγείται λύσεις άμεσες και με προοπτική στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών», τονίζουν οι βουλευτές.

Και ρωτούν τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας εάν υιοθετεί το παραπάνω αίτημα (που είναι και αίτημα του συνδικαλιστικού οργάνου του Λιμενικού) και πότε θα προχωρήσει στην ικανοποίησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ