Τρίτη 23 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Απαντήστε με τους αγώνες σας!

Κάλεσε τους εργαζόμενους του Δήμου Ελευσίνας το στέλεχος του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 του Δεκέμβρη στην Αθήνα, για να φωνάξουν όλοι μαζί, να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν αιτήματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, απηύθυνε χτες στους εργαζόμενους του Δήμου Ελευσίνας ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοτάξιο, λίγο πριν πιάσουν δουλιά, τους κάλεσε να ακολουθήσουν το δρόμο του αγώνα, για να αντιμετωπίσουν τα οξυμένα προβλήματα από την εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής. Προβλήματα που έχουν να κάνουν και εκεί με τους δεκάδες συμβασιούχους και τις υποσχέσεις για μονιμοποίησή τους, τους πενιχρούς μισθούς, την ακρίβεια που τσακίζει, την Παιδεία και Υγεία που χρυσοπληρώνουν κ.ά.

«Το γνωρίζετε από την ίδια σας τη ζωή ότι η επίθεση από την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στα δικαιώματά σας μεγαλώνει καθημερινά. Αυτή η επίθεση θα συνεχιστεί μέσα από το νέο κρατικό προϋπολογισμό που δίνει νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο και κόβει τις δαπάνες για τους εργαζόμενους. Πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα από την ίδια σας τη ζωή που χειροτερεύει και να αντιδράσετε όλοι μαζί με τον αγώνα σας», τόνισε ο Δ. Κουμπούρης.

Στη συνέχεια, ο συνδικαλιστής υπογράμμισε ότι ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση έχουν και οι συμβιβασμένες ηγεσίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, οι οποίες έχουν στηρίξει αυτές τις πολιτικές. Αυτές οι ηγεσίες, τόνισε, αποτελούν μέρος των προβλημάτων της εργατικής τάξης, αφού έχουν μετατραπεί σε οργανώσεις που σχεδιάζουν και έχουν στόχο την εφαρμογή αυτών των πολιτικών. Γι' αυτό και το πλαίσιο αιτημάτων που καταθέτουν δεν είναι των εργαζομένων και εξυπηρετεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ