Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα οι εκλογές

Την ψήφο των φαρμακοποιών διεκδικεί η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) που γίνονται σήμερα στο «Χολιντέι Ιν» (9πμ - 5μμ).

Η ενίσχυση της Πανεπιστημονικής, τονίζεται στην εκλογική διακήρυξη, θα δώσει στην παράταξη τη δυνατότητα να υπηρετήσει από καλύτερες θέσεις την αντιπαράθεση και τη σύγκρουση με τις αντιλαϊκές πολιτικές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ. «Στην τριετία που πέρασε, υπογραμμίζει η Πανεπιστημονική, οι άλλες παρατάξεις πορεύτηκαν στο γνωστό βηματισμό τους. Ολοι μαζί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, "ανεξάρτητοι" καλλιέργησαν συντεχνιακές αυταπάτες ότι μπορούν να υπάρξουν μεμονωμένες λύσεις σε κλαδικό επίπεδο, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων. Οι διαφωνίες εστιάστηκαν κυρίως σε δευτερεύοντα ζητήματα, ενώ στα κρίσιμα πήγαιναν μαζί ή έριχναν λευκό (κυρίως) ο ΣΥΝ».

Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημονικής για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΑ είναι: Ελ. Αρμενάκα, Β. Γιωτοπούλου, Ιω. Καβαλάρης, Π. Σαρρή, Στ. Τυρέα, Χρ. Φαρμάκης, Εμμ. Μαυρομάτης, Ελ. Κώτση και Αγγ. Πυρομάλλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ