Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Χωρίς ανάπαυλα για την οργάνωσή τους

Ολοι στους δρόμους! Μ' αυτόν τον στόχο πορεύονται αποφασιστικά οι ταξικές δυνάμεις λίγες μέρες πριν από τα εργατικά συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Δεκέμβρη, από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη.

Μαζί με τους εργάτες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τη νεολαία, θα πορευτούν στο δρόμο της σύγκρουσης με την αντεργατική, αντιαγροτική πολιτική και οι αγρότες της υπαίθρου, που ανταποκρίνονται δυναμικά στο κάλεσμα της ΠΑΣΥ. Ολοι μαζί θα διεκδικήσουν την ικανοποίηση αιτημάτων που απαντούν στις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες τους. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Ηδη, στις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί προστέθηκαν χτες η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας.

Για να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΠΑΜΕ, συνδικαλιστές εργαζόμενοι αλωνίζουν τους χώρους δουλιάς με περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στο 5ο διαμέρισμα στον τομέα της καθαριότητας.

Μεθαύριο, Δευτέρα θα γίνουν εξορμήσεις: Στις 6.30 π.μ., στην οδοποιία στο Δήμο Αθήνας. Στις 8.30 π.μ. στον Οργανισμό Νεολαίας Και Αθλησης. Στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο Λιοσίων. Στις 3 μ.μ. στο 1ο διαμέρισμα καθαριότητας. Στις 7.30 μ.μ. στο γκαράζ του Δήμου Αθηναίων στην Ιερά οδό.

Επίσης, την ίδια μέρα εξορμήσεις θα πραγματοιπηθούν: Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης των δήμων Περιστερίου, Μεταμόρφωσης, Ψυχικού. Στην αλλαντοβιομηχανία «ΘΡΑΚΗ». Στον ΟΤΕ και το ΙΚΑ Ν. Κόσμου. Στις καθαρίστριες των Νοσοκομείων «Λαϊκό» και «Ιπποκράτειο». Στην εταιρία χρηματαποστολών «Γουάκενχατ». Στις τράπεζες και τον ΟΑΕΔ του δήμου Αγ. Αναργύρων. Στην ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΓΚ. Στο ξενοδοχείο «Σόφιτελ» και το πολυκατάστημα «Μάκρο».

Την Τρίτη 7/12: Στους ΟΤΑ των δήμων Περιστερίου, Χαλανδρίου, Αργυρούπολης, Χαλκηδόνας. Στην «Κρέτα Φαρμ», στη «ΦΑΓΕ». Στις μεταφορικές του Βοτανικού. Στα εμπορικά καταστήματα του Ιλιου. Στα αφορολόγητα του αεροδρομίου και στα γραφεία του 23ου χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας. Στο «Πράκτικερ» του Ταύρου, στα καταστήματα της οδού Αιόλου και Αγ. Μάρκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ