Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγχαρητήρια Μίλερ στην κυβέρνηση

Δημόσιες σχέσεις με φόντο την ομηρία των επιβατών του λεωφορείου. Χτες ο απερχόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τόμας Μίλερ, συνεχάρη τις ελληνικές Αρχές για την έκβαση της λεωφορειο-πειρατείας. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με τον Γ. Βουλγαράκη, ο τελευταίος τον ευχαρίστησε «για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων».

Μια «συνεργασία» που επιβλήθηκε με τις συχνές επισκέψεις του Αμερικανού πρέσβη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στην «Αθήνα 2004», καθώς και με τις απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάσταση του «μεγάλου αδελφού» στη χώρα μας (το γνωστό C4I) από τη θυγατρική της CIA και του ΝΑΤΟ αμερικάνικη εταιρία SAIC, που κόστισε πάνω από 255 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τ. Μίλερ άρπαξε την επικοινωνιακή... ευκαιρία και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Γ. Βουλγαράκη για «την επιτυχή διαχείριση του περιστατικού ομηρίας στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής». Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης του ευχήθηκε «από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνέχεια»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ