Σάββατο 25 Δεκέμβρη 2004 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο (25/12)
  • Στο «Συρμό» (Οδυσσέως και Κολωνού 76, πλ. Καραϊσκάκη, τηλ. 210 - 5203.661), κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη ξεδιπλώνουν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και με διασκευές ροκ, έντεχνων και ...παραδοσιακών. Μαζί τους οι «Παζλ» και η Ζίνα Αρβανιτίδη. Για τα διήμερα Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, συντροφιά τους και το «Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό».
  • Αγαπημένοι σκοποί και τραγούδια από την ηπειρώτικη ζυγιά του Θωμά Λώλη, στην «Αλλη Οχθη» (Αρτεμωνος 9, Ν. Κόσμος, 210 - 9270.628).
Κυριακή (26/12)
  • Η Ελισάβετ Καρατζόλη ανεβαίνει και αυτή την Κυριακή, στη σκηνή του «Συρμού». Επικεφαλής μιας μεγάλης νεανικής παρέας, προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με πολύ κέφι και εναλλασσόμενους ρυθμούς.
Δευτέρα (27/12)
  • Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στα βαγόνια του «Συρμού» επιβιβάζεται ένας «παλιός γνώριμος», ο Νίκος Ζιώγαλας. Μαζί του ο Στάθης Δρογώσης και η Ευσταθία.
  • Αφιέρωμα στους «Μπιτλς» από το συγκρότημα «The Beatles Live Tribute Band», στο «Οξυγόνο» (Βούρβαχη και Κορυζή 4, 210 - 9240.740).
Τρίτη (28/12)
  • Το συγκρότημα «CAROUSEL» παρουσιάζει τραγούδια από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, παραδοσιακά της Ιταλίας, της Πορτογαλίας κ.ά., στην «Αλλη Οχθη».
Τετάρτη (29/12)
  • Ο Μύρωνας με την ορχήστρα του τραγουδάει «αυτά που δε λέγονται », από την πρώτη δισκογραφική δουλιά του, αλλά και μια επιλογή από τους σταθμούς του καλού λαϊκού τραγουδιού, στο «Συρμό».
  • Σήμερα και αύριο, στην «Αλλη Οχθη», φιλοξενούνται οι «MODE PLAGAL».
Πέμπτη (30/12)
  • Εργα των Κορέλι, Τενίδη, Μπιζέ κ.ά. παρουσιάζει η Ορχήστρα Δωματίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (8.30 μ.μ.), στη Λυρική. Διευθύνει ο Χάρης Χατζηγεωργίου.
  • Η ροκ μπάντα «Τσοπάνα Ρέιβ» ξεκινά τις εμφανίσεις της (κάθε Πέμπτη) στο «Συρμό». Επιστρέφει με μια νέα δουλιά, αποφασισμένη για τις γνωστές ζωντανές εκρήξεις, γεμάτες σάτιρα και ...ξέφρενες κιθάρες. Μαζί τους, οι «Τρίλιζα».
Παρασκευή (31/12)

Ο Ν. Ζιώγαλας
Ο Ν. Ζιώγαλας
Συνεχίζεται στην γκαλερί «Αιγόκερως» (Ξενοκράτους 45) η έκθεση «Χριστούγεννα με χρώμα 2004». Παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, κοσμήματος και κατασκευών, δημιουργίες των: Σ. Βασιλείου, Ν. Περαντινού, Π. Πρέκα, Γ. Σικελιώτη, Γ. Τσαρούχη, Π. Ζουμπουλάκη, Μ. Πρέκα κ.ά. Εκτίθενται κοσμήματα του Αλέξη Τέτση, κατασκευές και κοσμήματα της Μαρίνας Ζάχου και πολλά έργα μικρών διαστάσεων.

Σάββατο (1/1)
  • Η Martha Moreleon και ο Πέτρος Δουρδουμπάκης, μαζί με τους συνεργάτες τους, αγκαλιάζουν αγαπημένες μουσικές από τη χώρα μας και από τη Λατινική Αμερική, στο «Αλάβαστρον».

Δ. Κοργιαλάς και Ευρυδίκη
Δ. Κοργιαλάς και Ευρυδίκη

Εργο της έκθεσης «Χριστούγεννα με χρώμα»
Εργο της έκθεσης «Χριστούγεννα με χρώμα»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ