Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ
«Μπαλάκι» μεταξύ των υπουργείων η γέφυρα

Ερώτηση σχετικά με την κατασκευή γέφυρας έξω από το χωριό Μεσολακκιά Δήμου Αμφίπολης του Νομού Σερρών, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Α.Τζέκης και Γ.Χουρμουζιάδης, στους υπουργούς Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Πρ. Παυλόπουλο και ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλία.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ υπογραμμίζουν ότι στις 11 Νοέμβρη 2004 κατέθεσαν στη Βουλή σαν αναφορά τα υπομνήματα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεσολακκιάς και της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων, με τα οποία ζητούν να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της κατασκευής γέφυρας έξω από το χωριό τους, στην Εθνική Οδό Δράμας - Θεσσαλονίκης. Αλλωστε, η παλαιά γέφυρα δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διέλευσης των οχημάτων και γίνεται αιτία συχνών ατυχημάτων, πολλών μάλιστα από αυτών θανατηφόρων. Ωστόσο, οι προαναφερόμενοι υπουργοί με έγγραφά τους δηλώνουν αναρμόδιοι όσον αφορά στην ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος και παραπέμπουν ο ένας στον... άλλο.

Με βάση τα παραπάνω οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους υπουργούς Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ ποιος τελικά από τους δύο είναι αρμόδιος και αν θα πάρει μέτρα, ώστε να κατασκευαστεί καινούρια γέφυρα στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ