Σάββατο 13 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μήνυμα αισιοδοξίας

Κλίμα αισιοδοξίας για την αύξηση των ποσοστών των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη, επικρατεί στη Θεσσαλία.

Η αισιοδοξία πηγάζει από την απήχηση και την αποδοχή που «συναντούν» οι θέσεις και οι προτάσεις των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας, για ενιαία ανώτατη δημόσια εκπαίδευση, από τους φοιτητές και τους σπουδαστές, κατά τις περιοδείες και εξορμήσεις που πραγματοποιούν καθημερινά κλιμάκια της παράταξης στις σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ που εδρεύουν στην περιοχή. Και βέβαια, οι φοιτητές και οι σπουδαστές γνωρίζουν πολύ καλά, την πρωτοπόρα δράση των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας και των υποψηφίων που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια της παράταξης, από την αγωνιστική παρέμβασή τους, όλο το προηγούμενο διάστημα, για την επίλυση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και τα οποία δημιουργεί η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές στη Θεσσαλία θα διεξαχθούν για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων σε 10 φοιτητικούς συλλόγους στο Βόλο, σε έναν στη Λάρισα, σε ένα στα Τρίκαλα και σε ένα στην Καρδίτσα. Στα ΤΕΙ, εκλογές θα διεξαχθούν σε 4 Συλλόγους σπουδαστών στη Λάρισα, σε έναν στην Καρδίτσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ