Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις για συντονισμό της δράσης
  • Σήμερα Τετάρτη, 16 Φλεβάρη, συνεδριάζει η Γραμματεία ΠΑΜΕ του Εβρου, με θέμα την προετοιμασία της απεργίας στις 17 Μάρτη. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αθηνά» στην Αλεξανδρούπολη.
  • Με στόχο την επιτυχία της απεργίας στις 17 Μάρτη, προετοιμάζονται οι ταξικές δυνάμεις και στη Θεσσαλία καλώντας σε μαζική και δυναμική συμμετοχή τους εργαζόμενους της περιοχής. Για την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ συγκαλούν συσκέψεις και στους τέσσερις νομούς, οι οποίες θα γίνουν: Στη Λάρισα, αύριο 17 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στα Τρίκαλα, στις 17 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στην Καρδίτσα, στις 18 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Στο Βόλο, στις 21 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στην κατεύθυνση συντονισμού και έντασης του αγώνα όλων των εργαζομένων τα Συντονιστικά των Εργαζομένων ΟΤΑ, Ξενοδοχοϋπαλλήλων και ΑΕΙ - ΤΕΙ καλούν σωματεία, Επιτροπές Αγώνα και συνδικαλιστές να συμμετέχουν στη αυριανή σύσκεψη που διοργανώνουν στις 6 το απόγευμα (αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).
  • Σύσκεψη για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία, θα πραγματοποιήσει η τοπική Γραμματεία Λασηθίου του ΠΑΜΕ, αύριο Τετάρτη 16 Φλεβάρη, στο Εργατικό Κέντρο Λασηθίου στον Αγιο Νικόλαο, ώρα 6 το απόγευμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ