Τρίτη 1 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 π.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου και κατάληψη στη συνέχεια του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου απάντησαν χτες οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στην αδιαφορία του υπουργείου να δώσει λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στους εργαζόμενους οφείλονται τα νυχτερινά, οι Κυριακές και οι αργίες από τον περασμένο Δεκέμβρη. Την ίδια στιγμή, το πάγωμα των υπηρεσιακών συμβουλίων από τον υπουργό έχει αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταταχτούν 100 περίπου εργαζόμενοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης οι οποίοι φοίτησαν στη νοσηλευτική σχολή και έγιναν Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη στιγμή μάλιστα που η μετάταξή τους έχει εγκριθεί και από το υπουργείο Υγείας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, μετά την πίεση που άσκησαν οι εργαζόμενοι, τους υποσχέθηκε πως σε δέκα περίπου ημέρες θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν σήμερα νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 π.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου, διεκδικώντας την επίλυση όλων των προβλημάτων τους, όπως Ασφαλιστικό, ανθυγιεινό κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ