Πέμπτη 17 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξετάζονται ύποπτοι για τον εμπρησμό

Σε αντεκδίκηση μεταξύ αλλοδαπών αποδίδει η αστυνομία την επίθεση σε βάρος κατοικίας στο Περιστέρι όπου διέμεναν Ιρακινοί, κουρδικής καταγωγής. Η φωτιά ξέσπασε στις 10:15 προχτές το βράδυ, στην οδό Πελασγίας στο Περιστέρι, όπως αναφέρει η αστυνομία, πιθανότατα από βόμβα μολότοφ. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες που κατέσβησαν την πυρκαγιά και ανακάλυψαν έναν άνδρα απανθρακωμένο. Από το συγκεκριμένο διαμέρισμα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, 9 αλλοδαποί εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχές, η επίθεση οφείλεται σε αντεκδίκηση από τουλάχιστον επτά ομοεθνείς τους. Ηδη έχουν προσαχθεί τέσσερις ύποπτοι, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο και ανακρίνονται. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενδέχεται οι ύποπτοι να συλληφθούν ως δράστες της επίθεσης.

Το προηγούμενο επεισόδιο στην περιοχή μεταξύ Κούρδων, είχε λάβει χώρα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω όπου και είχε τραυματιστεί ένα άτομο. Μάλιστα, εξετάζεται από την αστυνομία το ενδεχόμενο η προχτεσινή επίθεση να σχετίζεται με το παραπάνω περιστατικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ