Τρίτη 19 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ
Αντιδρά στις μεθοδεύσεις

«Οι στόχοι της δημοτικής αρχής των Ανω Λιοσίων είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που θέλει ο λαός. Κάθε τους κίνηση την έχουν συνδέσει με τη διεκδίκηση χρημάτων. Κεντρικός στόχος του δημάρχου Ν. Παπαδήμα και των συνενόχων του είναι να κρατήσουν οπωσδήποτε στα όρια του δήμου ρυπογόνες δραστηριότητες με κέντρο τα σκουπίδια. Και μια από αυτές είναι η κατασκευή εργοστασίου Καύσης κοντά στη χωματερή».

Τα παραπάνω καταγγέλλει η Διαδημοτική Επιτροπή για την απομάκρυνση της χωματερής σε ανακοίνωσή της με αφορμή το διήμερο κλείσιμο της χωματερής την Κυριακή και Δευτέρα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανω Λιοσίων, η οποία πάρθηκε μόνο με τις ψήφους των συμβούλων της δημοτικής αρχής. Ταυτόχρονα, καλεί το λαό της περιοχής του Θριασίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 20 Απρίλη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων στα Ανω Λιόσια. «Για να εκφράσουν, όπως σημειώνει, δυναμικά την αντίθεσή τους στα σχέδια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ καθώς των δημάρχων Παπαδήμα - Μπουραΐμη που θέλουν τα Ανω Λιόσια και την περιοχή του Θριασίου αποχωρητήριο της Αττικής».

Η Διαδημοτική καταγγέλλει ότι «στη συνεδρίαση του έκτακτου ΔΣ είχαν κληθεί μόνο οι εργαζόμενοι των δημοτικών επιχειρήσεων οι οποίοι είναι απλήρωτοι για πάνω από δύο μήνες, ο δήμαρχος προσπάθησε να πείσει ότι "αγωνίζονται" για την απομάκρυνση της χωματερής και ανακοίνωσε το διήμερο κλείσιμο. Ο "αγώνας" αυτός όμως συνδέθηκε άμεσα με τη διεκδίκηση χρημάτων (αντισταθμιστικά που του οφείλει ο ΕΣΔΚΝΑ για να πληρώσει τους εργαζόμενους)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ