Τετάρτη 20 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ενισχυμένη η «Δημοκρατική Ενότητα»

Παρά την επιχείρηση νοθείας και αλλοίωσης του συσχετισμού δυνάμεων από την παράταξη της ΚΙΣΥΠ (ΠΑΣΟΚ) και την πλειοψηφία της «Αδέσμευτης Κίνησης Γονέων» (ΝΔ), ενισχυμένη βγήκε η «Δημοκρατική Ενότητα» στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων νομού Θεσσαλονίκης και στους αντιπροσώπους στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών.

Η «Δημοκρατική Ενότητα» πήρε 40 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ (είχε 26 ψήφους και 3 έδρες) ενώ εξέλεξε 11 αντιπροσώπους στη Συνομοσπονδία Γονέων. Ευνοημένη από το παιχνίδι νοθείας η ΚΙΣΥΠ βγήκε πρώτη δύναμη με 101 ψήφους και 8 έδρες στο ΔΣ (είχε 56 ψήφους και 6 έδρες) ενώ εξέλεξε 25 αντιπροσώπους στη Συνομοσπονδία. Η παράταξη της Αδ. Κιν. Γονέων πήρε 55 ψήφους και 4 έδρες στο ΔΣ (είχε 54 ψήφους και 6 έδρες) ενώ έβγαλε 15 αντιπροσώπους στη Συνομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές έγιναν με βάση το σύνολο των μαθητών στα σχολεία και όχι με βάση τον αριθμό των μαθητών των οποίων οι γονείς ψήφισαν στις εκλογές όπως ορίζει ο νόμος, το καταστατικό και η σχετική οδηγία της Συνομοσπονδίας Γονέων που μάλιστα είχε σταλεί έγκαιρα στην Ομοσπονδία νομού Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ