Σάββατο 7 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνουν, πλέον, οι προετοιμασίες των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για την επιτυχία του ταξικού αγωνιστικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς στη Θεσσαλία, που θα κορυφωθεί με τ' απεργιακά συλλαλητήρια, στις 11 Μάη, στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της περιοχής. Τα συλλαλητήρια θα γίνουν στη Λάρισα, στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία, στο Βόλο στις 10 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, στην Καρδίτσα, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Πλαστήρα (Παυσίλυπο) και στα Τρίκαλα στις 10.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καθημερινά πραγματοποιούν εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλιάς, ώστε να φτάσει το κάλεσμα μαζικής και δυναμικής συμμετοχής στον ταξικό γιορτασμό, σε κάθε εργαζόμενο. Επίσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη με αποφάσεις των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στα εργοστάσια και σ' άλλους εργασιακούς χώρους στάσεις εργασίας. Μεταξύ των άλλων, απόφαση για στάση εργασίας μιας ώρας αυτές τις δύο μέρες πήρε το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος Λάρισας.

Ταυτόχρονα θα γίνουν πολύμορφες εκδηλώσεις. Στη Λάρισα στις 10 Μάη πραγματοποιείται εκδήλωση αφιερωμένη στη νεολαία, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, προβολή ταινίας και έκθεση φωτογραφίας.

Στο Βόλο, στις 9 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Ηρώο στην παραλία, θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ασφαλιστικό - Εργασιακές σχέσεις» και την επομένη, 10 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου, αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι.

Στα Τρίκαλα, σήμερα πραγματοποιείται εκδήλωση για την εργαζόμενη νοσηλεύτρια και στις 9 Μάη για την εργαζόμενη γυναίκα, ενώ την παραμονή της Πρωτομαγιάς η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών διοργανώνουν συναυλία.

Στην Καρδίτσα, στις 9 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στο Παυσίλυπο, το ΠΑΜΕ μαζί με άλλους φορείς διοργανώνουν εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ