Πέμπτη 12 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
Εκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Με την ευκαιρία της 60ής επετείου από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη ξεδιπλώνονται τις επόμενες μέρες σ' όλη τη χώρα πολύμορφες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

-- Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Ιγκορ Μπελοζέρτσεβ, αρχιπλοίαρχος ΕΑ του Σοβιετικού Πολεμικού Ναυτικού και μέλος της ΚΕ του ΚΚΡΟ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Νότιος Ανεμος» με τους Μανόλη Μανουσέλη και Μαριάννα Ζορμπά. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού σε συνεργασία με μαζικούς φορείς της πόλης, σήμερα Πέμπτη 12 Μάη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ - διδάκτωρ Νομικής. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης έκθεση φωτογραφικού υλικού - αντιπολεμικής γελοιογραφίας, «πάρτι ειρήνης για τα παιδιά» και αντιπολεμικά τραγούδια με την κιθάρα του Μανώλη Χατζηδημητρίου και το αρμόνιο του Παναγιώτη Λιγνού.

- Εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός Γιώργος Τεμεκενίδης, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης την Κυριακή 15 Μάη, συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στην Παναγιά Κοζάνης.

- Συγκέντρωση πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Μάη, στις 7 μ.μ. και στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ