Παρασκευή 8 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»
Μόνη λύση οι νέες προσλήψεις

Κάτω από την πίεση των προβλημάτων οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα» μετέτρεψαν σε 24ωρη απεργία τη χτεσινή τρίωρη στάση εργασίας, ενώ σήμερα στη Γενική τους Συνέλευση θα οριστικοποιήσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Στη χτεσινή συνάντηση με το διοικητή Β. Κανελλόπουλο, οι πλειοψηφούσες παρατάξεις στη διοίκηση του σωματείου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) έθεσαν - χωρίς να συζητηθεί στα όργανα του σωματείου - την πρόταση να κλείσουν κάποιες κλίνες, ιατρεία και χειρουργεία για να μπορέσουν να πάρουν οι εργαζόμενοι τις άδειές τους. Μ' άλλα λόγια, αντικειμενικά, διευκόλυναν την πολιτική της κυβέρνησης για συρρίκνωση των υπηρεσιών που αποβαίνει σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων» υπογράμμισε ότι με τέτοιες προτάσεις θα διαιωνίζεται η κατάσταση και οι εργαζόμενοι μοιραία θα έρχονται σε σύγκρουση με το λαϊκό αίσθημα, τονίζοντας ότι η λύση βρίσκεται στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και στη σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που προωθεί την πολιτική της εμπορευματοποίησης στο χώρο της Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ