Σάββατο 16 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εκ του πονηρού...

Από τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ ενημερώθηκαν οι συνδικαλιστές των ΕΒΕ της Λάρισας ότι η ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισε να προχωρήσουν, σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών! Το ίδιο έγινε και σε άλλα μέρη που ...επρόκειτο να ...«αποκλειστούν». Με ευθύνη της πλειοψηφίας της Συνομοσπονδίας, οι ίδιοι ούτε ρωτήθηκαν, ούτε, καν, ενημερώθηκαν για την «κινητοποίηση» που αποφασίστηκε.

Πολλοί επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι έλεγαν προχτές ότι η πλειοψηφία της ΓΣΕΒΕΕ, που προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της στη φιλομονοπωλιακή πολιτική της κυβέρνησης, προχώρησε στην απόφαση για μια κινητοποίηση - «μαϊμού», εκ του πονηρού. Και συμπλήρωναν ότι στόχος της είναι να παρουσιάσει «αγωνιστικό προφίλ» για το «θεαθήναι» και περισσότερο για να εγγράψει... δραστηριότητα ενόψει των διαδικασιών για την ανάδειξη διοίκησης στη Συνομοσπονδία. Αλλωστε, ο Ν. Σκορίνης, στέλεχος του ΣΥΝ στη ΓΣΕΒΕΕ, διαβεβαίωνε ότι ουδείς πρόκειται να ταλαιπωρηθεί, μια και οι αποκλεισμοί θα είναι... συμβολικοί!

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε... Ούτε αγώνας, ούτε συμβολικές, ούτε πραγματικές καταλήψεις ή αποκλεισμοί! Αντίθετα, όπως ξαφνικά ανακοίνωσε την αγωνιστικότητά της, έτσι και ξαφνικά ανακοίνωσε και την αναβολή της... αγωνιστικότητάς της για κάποιες καλύτερες μέρες! Ετσι για να γίνεται πιο μεγάλη η κοροϊδία και η συμπαιγνία των ξεπουλημένων ηγεσιών με την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ