Πέμπτη 18 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, το Παράρτημα Τρίπολης της ΠΕΑΕΑ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ οργανώνουν, την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 12 μ., εκδήλωση προς τιμήν του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας. Τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 το πρωί. Πληροφορίες στα τηλ. 210.8234.296 και 210.8222.952.

-- Τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Περιοχής Θριάσιου και Θηβών και ο πρόεδρος και το Κοινοτικό Συμβούλιο Οινόης διοργανώνουν, την Κυριακή 21.8.2005, ώρα 10.30 π.μ., εκδήλωση τιμής για τους ήρωες του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη του Σαλίγκαρου (Κάζας), ενάντια στους κατακτητές. Καλούν όλους τους αντιστασιακούς και τους φίλους της Αντίστασης να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση.

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Πετραλώνων - Θησείου - Πάνω Σφαγείων και ο προσφυγικός σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ», την Κυριακή 28.8.2005 και ώρα 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ελπίδας στα Ανω Παλαιά Σφαγεία, διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν των Σφαγειωτών αγωνιστών και όσων έπεσαν για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας από τα χιτλερικά στρατεύματα. Καλούνται οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης να προσέλθουν στην εκδήλωση με τα λάβαρά τους.

-- Η ΝΕ Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και το Παράρτημα Ελασσόνας διοργανώνουν εκδήλωση για την επέτειο της ορκωμοσίας των πρώτων ανταρτικών ομάδων Ολύμπου του ΕΛΑΣ που έγινε το 1942 στο Μπεχτέσι Καρυάς. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ. στη θέση Ξερόλακκας (λόγω μη οδικής πρόσβασης στο Μπεχτέσι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ