Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Πλατιά σύσκεψη την Τρίτη

Στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων

Ανοιχτή σύσκεψη συνδικάτων, μαζικών φορέων και συνδικαλιστών για την προετοιμασία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στις 12 Νοέμβρη, διοργανώνει την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1).

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε σωματεία, συνδικαλιστές, σωματειακές επιτροπές, επιτροπές αγώνα και παραρτήματα συνδικάτων να πάρουν μαζικά μέρος στη σύσκεψη και να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Μιλώντας στο «Ρ» για τη σημασία της επικείμενης σύσκεψης αλλά και της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΠΑΜΕ, ο Γιώργος Πέρρος, στέλεχος του Μετώπου, υπογράμμισε: «Η επιτυχία της κινητοποίησης απαιτεί καλή και έγκαιρη προετοιμασία, καλή οργάνωση, εξοπλισμό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Αυτό που θα μετρήσει είναι η δυναμική της κινητοποίησης, η συμμετοχή μεγάλου αριθμού εργαζομένων στα μπλοκ των συνδικάτων, των κλάδων. Να συγκεντρώσουμε δυνάμεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, του κεφαλαίου και της ΕΕ. Μια πολιτική που θα χειροτερεύει τη θέση των εργαζομένων ανεξάρτητα αν κυβέρνηση είναι η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ».

«Σ' αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να αναπτύξουν δράση τα συνδικάτα, να πάρουν αποφάσεις τα Διοικητικά Συμβούλια και μέσα από το άνοιγμα που θα γίνει να μαζικοποιούνται τα συνδικάτα, να δημιουργούνται σωματειακές επιτροπές και Επιτροπές Αγώνα. Να δυναμώνει η αντιπαράθεση με την πλειοψηφία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Καλούμε επίσης να πάρουν μέρος - και τα σωματεία να δουλέψουν σε αυτήν την κατεύθυνση - νέους εργαζόμενους, μετανάστες και γυναίκες» κατέληξε το στέλεχος του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ