Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ολοι στη συγκέντρωση στα Κρέστενα

Αύριο στις 7 το απόγευμα

Με καθημερινές περιοδείες στους χώρους δουλιάς και εξορμήσεις τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΜΕ στην Ηλεία εντείνουν τις προσπάθειές τους για την καλύτερη επιτυχία του συλλαλητηρίου που θα γίνει αύριο Κυριακή, στα Κρέστενα, στις 7 το απόγευμα.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καλούν το λαό της περιοχής να λάβει μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο και να δώσει μια πρώτη απάντηση στις αθλιότητες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, μετά και τις αποκαλύψεις για τις νοθείες, διπλοψηφίες ακόμα και τη συμμετοχή νεκρών σε αρχαιρεσίες σωματείων που ελέγχουν, με τη στήριξη κάθε φορά της μεγαλοεργοδοσίας. Απέναντι στη σωρεία των αποκαλύψεων για την πρακτική της νοθείας στην οποία είχαν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα επιφανή στελέχη του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αλλά και την έντονη αντίδραση από την πλευρά των εργαζομένων για αυτές τις αθλιότητες, οι εργατοπατέρες προχώρησαν στη διαγραφή του μέλους του Εργατικού Κέντρου Πύργου (ΕΚΠ) και στελέχους του ΠΑΜΕ Γιώργου Ηλιόπουλου και απειλούν με νέα διαγραφή το επίσης μέλος του ΕΚΠ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, Θύμιο Μελισσαράτο.

Σε ανοιχτή δήλωση - απάντησή του ο Θ. Μελισσαράτος καταγγέλλει ότι «θορυβημένοι και πανικόβλητοι, οι συμβιβασμένοι και ξεπουλημένοι "συνδικαλιστές" της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ, οι υπηρέτες της μεγαλοεργοδοσίας και εκφραστές του κυβερνητικού συνδικαλισμού, από τις αποκαλύψεις που έγιναν και γι' αυτές που θα ακολουθήσουν για "το βίο και την πολιτεία τους", έχουν εξαπολύσει πογκρόμ διαγραφών σε βάρος συνδικαλιστών που αγωνίζονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ