Τρίτη 4 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ιδανική κλήρωση

Στην πρόκριση στους 16 του Λεν Τρόφι μπορούν να ελπίζουν Πανιώνιος και Πάτρα

Eurokinissi

Στην πρόκριση στους 16 του Λεν Τρόφι μπορούν να ελπίζουν Πανιώνιος και Πάτρα
Αισιόδοξοι όσον αφορά την πρόκριση μπορούν να είναι πλέον ο Πανιώνιος και η Πάτρα που μπήκαν στην κληρωτίδα της φάσης των 32 του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, καθώς η τύχη τούς χαμογέλασε. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν στον 3ο όμιλο που θα διεξαχθεί στην Κροατία και στον 8ο όμιλο (Σερβία/ Μαυροβούνιο) ο ΝΟΠ. Ολες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διάστημα 21 με 23 Οκτωβρίου.

Μοναδικός ισχυρός αντίπαλος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τον οποίο αναμένεται να δώσει τη μάχη της πρώτης θέσης, η διοργανώτρια Γιαντράν, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν η γερμανική Μπάγερ Ιρντιγκεν και η ουκρανική Μάριουπολ.

Και η Πάτρα από την πλευρά της δε θα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς φαβορί του ομίλου που θα πραγματοποιηθεί στο Κότορ της Σερβίας είναι η διοργανώτρια Πρίμορατς Κότορ. Από κει και πέρα η γαλλική Εξ Λε Μπεν και η πολωνική Λοτζ είναι στα μέτρα της ελληνικής ομάδας. Στον τρίτο γύρο του θεσμού προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

  • Την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα εξασφάλισαν Ολυμπιακός και Εθνικός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της γαλλικής Νις με 14 - 10 για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου που διεξήχθηκε στο Βελιγράδι, ενώ ο Εθνικός πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ποζίλιπο, νικώντας με 11 - 8 στο Παπαστράτειο για τον 7ο όμιλο. Οι κλήρωση για τη φάση των «16» θα γίνει στις 30 Οκτώβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ