Τρίτη 4 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής, στη Δανία, ξεκίνησε χτες, με τη συγκέντρωση των διεθνών. Οι «γαλανόλευκοι» παρουσιάστηκαν συνειδητοποιημένοι για τα δεδομένα και έτοιμοι να ανταποκριθούν. Για να παραμείνουν «οδηγοί» στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ της Γερμανίας, και ν' αποφύγουν περιπέτειες, πρέπει να κερδίσουν.

«Το ματς με τη Δανία είναι καθοριστικό. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα. Το έχω πει και παλιότερα πως η Δανία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Αν όμως παίξουμε καλά, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερό μας εαυτό», είπε ο Λυμπερόπουλος. Από την πλευρά του ο Φύσσας, δήλωσε: «Αν δεν κερδίσουμε το Σάββατο εκμηδενίζονται οι ελπίδες μας και μόνο με θαύμα θα περάσουμε. Η Δανία είναι πολύ δυνατή επιθετικά, όμως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Πρέπει να πάμε στην Κοπεγχάγη και να νικήσουμε. Είναι οριακό ματς. Ολα τα παιχνίδια στη διάρκεια της προκριματικής φάσης ήταν κρίσιμα, αλλά αυτό είναι το κρισιμότερο».

  • Την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Δανία και Γεωργία άρχισε χθες και η Εθνική Ελπίδων. Στην προπόνηση δε συμμετείχαν οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Ανδριόλας - λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους - και ήταν προγραμματισμένο να ενσωματωθούν το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ