Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Ολυμπιακή»

Οι κυβερνώντες, νυν και πρώην, θέλουν ούτε «μικρή» ούτε «μεγάλη» «Ολυμπιακή Αεροπορία». Θέλουν «καθόλου» «Ολυμπιακή».

Το κράτος τους, που δικομματικά το διαχειρίζονται τρεις δεκαετίες, χρωστάει από το 1993 στην «Ολυμπιακή» πάνω από 1,2 τρισεκατομμύρια δρχ. σε σταθερές τιμές (και πάνω από 2,5 τρισ. σε αποπληθωρισμένες τιμές).

Το «χρέος» της «Ολυμπιακής» για το οποίο μιλούν είναι ο φερετζές που χρησιμοποιούν για να κρύψουν το δικό τους χρέος, την υποχρέωση που έχουν συνομολογήσει και αναλάβει απέναντι στην ΕΕ, η οποία έχει αποφασίσει ότι στο πλαίσιο της πολιτικής της για τις αερομεταφορές από τις 25 κρατικές αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη δεν πρέπει να μείνουν πάνω από τρεις προς όφελος των ιδιωτών.

Το «έλλειμμα» της «Ολυμπιακής» για το οποίο μιλούν είναι ισοδύναμο με το δικό τους έλλειμμα δημοκρατίας και ευθύνης απέναντι στο λαό και στον τόπο, είναι παράγωγο της ταξικής πολιτικής τους που θεωρεί «εθνικό», «πατριωτικό» και «οικονομικό» το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού.

*

Η «Ολυμπιακή Αεροπορία» μπαίνει σε νέα φάση περιπετειών. Το ίδιο και η κοροϊδία και η υποκρισία εκείνων που ξεκίνησαν νέα πλύση εγκεφάλου του λαού, βαφτίζοντας το ξεπάστρεμα της «Ολυμπιακής» «εξυγίανση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ