Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικές προσκλήσεις

Εργο της Β. Φλώρου
Εργο της Β. Φλώρου
Εκθεση έργων της Βάσως Φλώρου θα παρουσιάσει (30/11-4/12) το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Ιωνίας 96). Οπως σημειώνει η δημιουργός, «η επικοινωνία των ανθρώπων στηρίχτηκε στο "κλειδί" της γλώσσας. Η επικοινωνία του καλλιτέχνη με τον κόσμο γίνεται με το έργο του. Κι αν "κλειδί" για την "ανάγνωση" ενός έργου είναι η κοινή πορεία στη ζωή και στους αγώνες καλλιτέχνη - κοινού, τότε, ακόμα καλύτερα!».

Πορτρέτα και τοπία παρουσιάζει (1-22/12) η Αλεξάνδρα Μιχάλη στην γκαλερί «Χρυσόθεμις» (25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι). Στα πορτρέτα η δημιουργός αποδίδει την εσωτερικότητα του προσώπου, ενώ στα τοπία της, μέσα από την καμένη αττική γη, ξεπηδά η ομορφιά και η αναγεννητική δύναμη της φύσης.

Εκθεση ζωγραφικής του Θανάση Μπακογιώργου, με τίτλο «Βυζαντίου Μνήμες», παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Διάρκεια έως 3/12.

Την πρόσφατη δουλιά της ζωγράφου Γεωργίας Σεφερλή, με τίτλο «Λυκαυγές στη Ρόδο», φιλοξενεί η αίθουσα «Δημήτρης Πανταζίδης» (Στασινού 8α και Τελεσίλης, Στάδιο). Εκτίθενται 50 περίπου πίνακες, από οδοιπορικό της δημιουργού στη μαγευτική Ρόδο. Διάρκεια έως 15/12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ