Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σε ρόλο «τραγουδίστριας»

«Θέλω να σας πω», τιτλοφορείται το μουσικοθεατρικό ρεσιτάλ της Μαργαρίτας Ζορμπαλά, που παρουσιάζει στο «Θέατρο Τέχνης - Κάρολος Κουν» (Φρυνίχου 14 - Πλάκα), υποδυόμενη μια τραγουδίστρια:

«Δε θέλω να δώσω συνεντεύξεις, να βγω στην τηλεόραση, να δώσω χιλιοειπωμένες απαντήσεις στις ίδιες ερωτήσεις, να ξαναπώ πως γεννήθηκα στη Ρωσία, πως μεγάλωσα με τα τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη... Θέλω, απλά, να τραγουδήσω... για σας... Να μιλήσω... τραγουδώντας». Ο αδελφός της, Δημήτρης Ζορμπαλάς, σκηνοθέτησε το μουσικοθεατρικό διάλογο μεταξύ της τραγουδίστριας και του κοινού: «Η κεντρική ιδέα υπήρχε από την αρχή: η σχέση της τραγουδίστριας και του θεατή». Ενας συνεχής διάλογος, όπου ο θεατής ρωτάει, προκαλεί και η τραγουδίστρια απαντάει με αγαπημένα της τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και παραδοσιακά.

Πρόκειται για λιτά πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση, όπου η Μαργαρίτα Ζορμπαλά με αφετηρία τα πρώτα της ακούσματα στη Σοβιετική Ενωση, δίνει ένα ρεσιτάλ διαδρομής στο παγκόσμιο τραγούδι. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 4 βδομάδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ