Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Εχει χρήματα μόνο για τους συμβούλους...

Σε συνέχιση της 48ωρης λευκής απεργίας που πραγματοποίησαν την προηγούμενη βδομάδα, προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι του Δήμου Ανω Λιοσίων, αν η διοίκηση επιμείνει στην τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια, να τους πληρώνει δηλαδή με καθυστέρηση.

Την ίδια ώρα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων, οι ειδικοί σύμβουλοι και άλλοι παρατρεχάμενοι του δημάρχου πληρώνονται κανονικά και μάλιστα αδρά. «Μόνο για τους εργαζόμενους δεν έχει χρήματα ο δήμος...», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος. Αναφερόμενος δε, στην οικονομική κατάσταση του δήμου, ο Σύλλογος υπογραμμίζει πως «εισπράττει κάθε χρόνο περίπου 12 δισεκατομμύρια δραχμές, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πηγαίνουν αυτά τα λεφτά». Πάντως, σίγουρα δεν «ξοδεύονται» για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, καθώς, όπως τονίζει ο Σύλλογος, «τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά του Δήμου είναι σαράβαλα και θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων».

«Αυτή η κατάσταση - καταλήγει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ανακοίνωσή του - δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν ώστε να οδηγηθεί ο Δήμος στη νομιμότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ