Τετάρτη 4 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ASTRA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»
Κατηγορεί τους αρμοδίους για «μεθοδευμένη δυσφήμιση»

Για μεθοδευμένη προσπάθεια δυσφήμισης και εξόντωσής της κάνει λόγο η ασφαλιστική εταιρία «Astra». Με χτεσινή ανακοίνωσή της η εταιρία - η οποία είχε παραπεμφθεί από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης με το ερώτημα της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της - μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η παραπομπή ήταν «παντελώς άδικη» και ότι οι αιτιάσεις ήταν «αόριστες, αβάσιμες και αυθαίρετες».

Μετά την απόφαση της Επιτροπής - ζήτησε από την εταιρία να καταβάλλει 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αυξήσει τη ρευστότητά της - η διοίκηση της «Astra» προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής.

Η «Astra» κατηγορεί την Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης ότι όχι μόνο δε συμμορφώθηκε με την απόφαση του ΣτΕ, αλλά ότι εξακολουθεί να ζητάει συμπληρωματικούς αιφνιδιαστικούς ελέγχους, αρνούμενη να αποδεχτεί τις βάσιμες κατά την εταιρία διφωνίες της. Καλεί, τέλος, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης να παρέμβει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ