Ελαφρά θα φάμε σήμερα. Εχουμε στο μυαλό μας μια ομελέτα απλή και σπανάκι σοτέ. Η ομελέτα είναι γνωστό πώς γίνεται. Τώρα, για το σπανάκι... Πρώτα το καθαρίζουμε και το πλένουμε πολύ καλά. Το ρίχνουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει. Θα το σουρώσουμε και θα το αφήσουμε να στραγγίσει τελείως. Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο και όταν κάψει ρίχνουμε το σπανάκι και θα το σοτάρουμε ελαφρά. Το σερβίρουμε και το πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι.