Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Φιέστα για τις κάμερες

Σε μια κινητοποίηση μικρής ομάδας εκπροσώπων της νομαρχίας Δυτικής Αττικής και του δήμου Ανω Λιοσίων για τις κάμερες της τηλεόρασης μετατράπηκε τελικά το τριήμερο προειδοποιητικό κλείσιμο της χωματερής των Ανω Λιοσίων. Τα φορτηγά της Νομαρχίας, που πήγαν χτες στις 12 το μεσημέρι στη χωματερή, βρήκαν απέναντί τους την αστυνομία με αποτέλεσμα να αποσυρθούν.

Λίγη ώρα αργότερα, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση της λεγόμενης «επιτροπής αγώνα» (νομαρχία, όλοι οι δήμοι του Θριασίου, Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας) εμφανίστηκαν μόνο ο νομάρχης Δυτικής Αττικής Α. Αρκουδάρης, οι δήμαρχοι Ανω Λιοσίων Β. Χριστοφυλάκης και Ζεφυρίου Κ. Παπαχρήστος, κάποιοι νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και λίγοι τοπικοί παράγοντες. Τους επιτράπηκε να πάνε μέχρι την είσοδο της χωματερής, όπου άνοιξαν ένα πανό ακριβώς μπροστά από τις κάμερες, έκαναν δηλώσεις «αγανάκτησης» και αποχώρησαν, για να λήξει άδοξα ακόμα μία κινητοποίησή τους.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν είσαι με το λαό και απλά καπηλεύεσαι ένα πρόβλημα μπροστά στις εκλογές που έρχονται», σχολίασε το γεγονός ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, νομαρχιακός σύμβουλος της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Δυτικής Αττικής. «Ολοι αυτοί, επισήμανε, που σήμερα κάνουν τα λιοντάρια έχουν υπογράψει να παραμείνει η χωματερή στα Ανω Λιόσια και μάλιστα υποστήριζαν ότι δε θα ρυπαίνει. Γι' αυτό και επί τρία συνεχόμενα χρόνια στο Νομαρχιακό Συμβούλιο αρνιούνταν προτάσεις της ΝΑΣ για αγωνιστικές κινητοποιήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ