Σάββατο 22 Απρίλη 2006 - Κυριακή 23 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήρια «υποδοχής» στην Κ. Ράις

Πυρετωδώς προετοιμάζονται τα συλλαλητήρια «υποδοχής» της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κ. Ράις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι των δύο πόλεων θα υποδεχτούν την εκπρόσωπο των φονιάδων των λαών όπως της αξίζει, ως πρόσωπο ανεπιθύμητο από το λαό της Ελλάδας, εκφράζοντας την καταδίκη του στα πολεμόχαρα σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος του λαού του Ιράν, αλλά και την αλληλεγγύη του στους λαούς που έχουν δεχτεί τις συνέπειες των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

- Στην Αθήνα, η συγκέντρωση διοργανώνεται από την ΚΟΑ του ΚΚΕ και την ΚΝΕ, την Πέμπτη, στις 10 το πρωί στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.

- Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση διοργανώνεται από την ΚΟΘ του ΚΚΕ και την ΚΝΕ, την Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο άγαλμα του Βενιζέλου.

- Κινητοποίηση ενάντια στην επίσκεψη της Ράις στη χώρα μας, διοργανώνει η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 27.4.2006 ώρα 7 μ.μ. στην είσοδο της Απλωταριάς

- Επίσης, η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας οργανώνει συγκέντρωση στις 8 το απόγευμα στα Φανάρια Νεάπολης.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνουν η ΕΕΔΥΕ, η ΠΕΑΕΑ και το ΠΑΜΕ, το οποίο, μάλιστα, καλεί τα συνδικάτα να κηρύξουν στάση εργασίας εκείνη τη μέρα, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις. Ηδη έχουν ληφθεί οι πρώτες αποφάσεις συνδικάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ